Lyckan över att vara femton.

Lyckan över att vara femton är minst sagt kolossal. 
Min födelsedag gick upp och ner på skalan 1-10 men slutade på kvällen på nummer 1000. Stack ut till stugis och var med bästis och åt på resturang och tittade ut över havet och hade det jättetrevligt..! ♥
Fortsätter firandet i helgen då jag ska träffa vännerna. Tack för alla grattulationer, återkommer då helgen är över! Hejsvejs!♥
Ang. bilderna: Nepp, jag har aldrig varit fullt normal. Bjuder på dessa random bilder haha♥

The Big Day.


I brist på andra bilder får det bli en maskros. 

15 Bast♥

Tema: Spex och Siffror

OBSERVERA: INLÄGGET GÅR UNDER NAMNET SPEX(Dvs ta inget seriöst, särskilt inte texten undertill..)

Senaste nytt: Folk undrar varför talet 15 är omkringspritt överallt i hela landet. Man hittar talet i täcket, i taket och i lådor i hemmet. Man resonerar nu kring hur det kan vara och vad det är som är orsaken till detta spektakel. 

Gissa vad som händer imorgon?! :D (Ledtråd: bild högst upp i inlägget)

Utmaning- 8 Sanningar.

Blev utmanad av finaste Matilda för ett tag sedan men har inte fått möjlighet att fullfölja utmnaingen förrän nu, men här har ni iaf hennes utmaning till mig; åtta sanningar om dig själv. 

1. Jag är verkligen jättehöjdrädd. Jag klarar inte av att åka karuseller eller titta ner när jag står på en hög höjd, jätteirriterande. 

2. Jag är verkligen vad man kan kalla en naturmänniska. Älskar naturen och älskar att vara ute och gå långa promenader vid tex havet eller i skogen(om jag får välja själv såklart). 
3. När jag pricktestade mig förra året fick jag reda på att jag är allergisk mot gråbo, timotej, olika sorters kvalster, björk, pollen, katt, hund och även lite häst- någonting jag inte hade en aning om. 

4. Jag är superrädd för små insekter och kryp. Jag hatar att stöta på små "oskyldiga" myror eller höra en humla/fluga surra i mitt öra. Det är det absolut värsta med sommaren! 

5. Jag är typ superkär i vita tigrar, men även vanliga. De är så himla söta! Vackra också för den delen ;) 
6. Om jag inte får ha musik på eller ha det i närheten blir jag jätte okoncentrerad och börjar typ studsa på stolen och börja flamsa runder och ja blir jätte rastlös haha. 

7. Min drömresa är att någon gång få åka till Kalifornien. Även om jag vill resa till alla länder och städer och stater världen över är det Kalifornien som verkar mest spännande av någon konstig anledning.. Det verkar vara en jättehärlig stat :) 

8. Jag älskar havet. Att springa vid havet är också superhärligt, älskar det!
Utmaning- SLUTFÖRD 

Jag vill nu utmana följande bloggerskor: 
* Ebba- ebbasphoto.blogg.se 
* Sandra- fames.se/sategu 
* Ina- inaogren.blogg.se 
* Liene- http://lifefromwithin.blogg.se/
* Olivia- http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
* Linnea- linneasskrivbok.blogg.se  
* Josefine- http://jlandgrens.blogg.se/
* Sofie- http://soofielundberg.blogg.se/

Ni andra får såklart också göra utmaningen, hade varit jätteroligt i såna fall! ♥ Och om ni gör det, berätta för mig så att jag också kan få läsa! :D

Yesterday Was Good ♥


Kamera: Canon EOS 1100 D
Motiv: 1. Blomma, 2. Utslagen maskros, 3. Utsikt över havet

Har jag nämt att jag älskar sommaren?♥
(Btw, kan det vara ostindiefararen på sista bilden? Ser det inte ganska likt ut? Haha. )

Mors Dag♥


Som många av oss vet så var det morsdag igår, 26/5. Som många andra firade jag min mamma genom att fixa frukost på sängen. Jag gick ut i trädgården, plockade lite blommor, gjorde o´boy och skar ut bröd med hjälp av "stjärnformar" och lade på smör och sylt. Sedan tände jag ett ljus och-tadaa frukosten serverad! 
Detta var något som uppskattades(trots att klockan var innan nio på söndag morgon haha) :) 
Hur firade ni mors dag?♥

En dag i Göteborg.


Var väldigt svårt att få bra bilder i Göteborg då jag- dumt nog- bara hade med mig min mobilkamera då vi åkte med kort varsel. 

Igår efter skolan åkte jag upp till Göteborg för att gratta min kusin, som fyllde 8 år igår..! Smått jobbigt att vår AC lade av men annars var resan dit helt underbar♥ Älskar verkligen Göteborg, så sjukt fin och mysig stad, verkligen! Har bestämt mig för att någon dag, kankse en dag en helg, åka dit och shoppa, i och med att utbudet är helt annorlunda där jämfört med här hemma :) Hade i vilket fall som helst en helt underbar dag där igår med trevligt umgänge, god mat såsom tårta i mängder haha, kattkelande och det blev fölsefirande också! :D Får öppna presenten från min moster på torsdag, längtar..! :D♥

Nog talat om Göteborg. Idag är det lördag(känns dock som söndag, hurray tjänat en dag!). Har inga konkreta planer, vädret är mulet och det är inte alls varmt haha. Får se vad dagen har att bjuda på ;) 

För övrigt har jag fått önskemål ang. inlägg och självklart ska jag försöka uppfylla era önskningar! Får se när jag får tid över, dessa inlägg kräver nämligen rätt mycket tid hehe. Iaf, hoppas ni får en fin dag, kramis♥

Om det hade funnits krumelurpiller hade vi nog alla tagit såna.


Shiiet kan inte få nog av dessa bilder.. Man vill bara lapa i sig dess skönhet..(dropparna, löven, allt tillsammans= ♥)

Idag hade vi en friifrottsdag. Kul? Knappast. 
För övrigt har veckan varit väldigt ansträngande och stressig. Okey- förbannat stressig. 
Men nästa vecka fyller jag år och jag inbillar mig att tempot kommer sakta ner(fortsätter drömma ett tag till..). 
Hade en uppsatsskrivning på svenskan i måndags. Blev stolt över att jag lyckades bli klar med insändaren(3 sidor lång för övrigt) + hade läst igenom den 2-4ggr inom loppet av 30 minuter, då maxtiden var 1h. 
När jag kom ut från klassrummet diskuterade vi med varandra vad vi hade skrivit om. Och det visade sig att endast en elev visste vad krumelurpiller var förnåt. Jag menar, det vet väl ändå alla?! Tydligen inte. 

Imorgon är det fredag, har sovmorgon till halv 10 tror jag. Efter skolan ska jag iväg och gratta kusinen. Blir chillidill :) Hoppas ni får en bra dag, xoxo. 

Only Raindrops

 

Only tear raindrops 

Kamera: Canon EOS 1100 D      Motiv: Regndroppar 

I love rainy days- Especially today


Idag känns det som en bra dag! Vaknade efter nästan 10h´s sömn, var utvilad(något jag inte varit på nästan över 1-2 veckor). Vaknade av fågelkvitter, och sen, lite senare: smattrandet av regn♥ Såå mysigt..! 
Idag blir det att plugga en del eftersom det är två stora prov kommande vecka. Hoppas jag inte blir så slut i huvudet jag brukar bli av att plugga.. Så synd att förstöra mitt humör en dag som denhär :s 

Hur som helst: hoppas ni får en fin dag! 
Om jag blir klar med pluggandet innan kvällen tänkte jag unna mig att se en långfilm.. Kom gärna med förslag, har brist på ideér just nu! ♥

It´s a big night for Sweden tonight


Haft en underbar dag i solen med bästaste Zozzo idag, har varit superhärligt♥
Köpte årets första glass på strandkiosken som öppnade nyss, supergott! Badat första gången i Svergie för i år och fått en förbättring av brännan ;) 
Om 1 minut är det ESC, hoppas på att Robin vinner, eller åtminstone topp 3. Tror dock Danmark kommer gå om oss ikväll då deras nummer är extremt likt Sveriges nummer förra året(som vann..).
Slår vad med en kompis vem som vinner/kommer på topp tre, lite roligt faktiskt ;) 
Har laddat med nötter, Loka och TUC haha. Ville vara nyttig så köpte inte chips, och eftersom de inte hade bär i affären idag så valde jag nötter istället ;) Ja, ikväll gäller det :) 

Hoppas ni också haft en bra dag(gu vad jag älskar lördagar♥), håll tummarna ikväll! :) 

First Day at Rhodes, 6/5-13- Del 1




Kamera: Canon EOS 1100 D        
Motiv: 1. Stranden och vindsurfare, 2. Bok jag läste på semestern, 3. Solnedgång, stranden, 4. Poolen, 5. Pool + hotell, 6. Utsikt bort till Rhodos stad,

Lite blandade och oredigerade bilder från första dagen på Rhodos. Hade hemskt gärna velat redigera de, men är rädd för att jag "förstör charmen"(fick en kommentar ang. det och tänkte att jag kan göra ett inlägg utan att redigera bilderna, se vad ni anser om det..?) 

Vi anlände ju på natten till den sjätte, så det blev inte så många bilder då haha. Men då blev det desto mer bilder dagen efter ;) Första dagen på Rhodos var det soligt och efter att ha kollat väderprognoserna var det en av två dagar som det skulle vara sol den veckan, så vi passade på att pressa då ;)
På kvällen gick vi bort till Ebbas hotell(kompisen jag var där med) och kollade hur de hade det. Deras hotell var mycket maffigare, med männsikor överallt(vilket var lite jobbigt ibland). Vi gick ner på stranden och testade oss fram med våra kameror och fotade allt möjligt(allt från himlen till hotellet och semesterbilder) haha. Supergött♥
 
Första dagen på semestern var verligen jättehärlig..! Åh shiit vad jag vill tillbaka.. ♥
(För fler bilder gå in på Ebbas blogg.)

Travel with a best friend♥

Bild från Rhodos- ännu en sak att pricka av på min "to-do-list"♥

Tänkte börja lite smått att berätta om min resa till Rhodos- en av de finaste öarna jag varit på. 
Åkte dit med en bästis och hennes familj, blev verkligen en lyckad semester..! Även om vi inte tillbringade varenda dag tillsammans så träffades vi så ofta vi kunde, vilket jag tyckte var okej :) 
Saknar Rhodos så otroligt mycket... Vill bara tillbaka haha..♥ 

Återkommer senare i större bildinlägg och kommer förklara mer osv, sålänge får ni njuta av bilden ovan♥ 
(Om ni vill se lite andra bilder än bara mina kan ni gå in på min fina väns blogg, hon var på lite andra ställen och tar sjukt fina bilder, så om ni har tid och lust är det bara att gå in på hennes blogg för mer bilder!)

Han gav mig månen och stjärnorna. Evigheten.


Knopparna på träden har äntligen slagit ut! 
Ja, då kan man ju fråga sig; vart har jag varit i över 1 vecka? Uppdateringen har nämligen varit gaanska dålig. Jag har varit på semester, och kommer lägga upp bilderna därifrån i små omgångar så fort jag hinner föra över de till datorn..! 

Vill tacka alla fina läsare som kommenterat på under veckan, tusen tack! Ni är helt amazing ♥
Återkommer med fler och nyare bilder senare, kram♥

Rhubarbs.


Kamera: Canon EOS 1100 D              Motiv: Rabarber

Snart kan man baka raberberpaj! Mums♥

Men om någonting verkligen var viktigt såg alltid ödet till att det på något sätt kom tillbaka och man fick en ny chans.



Citat: Mitt perfekta liv, Sarah Dessen, s. 410       Kamera: Canon EOS 1100 D     Motiv: Blommor 

One look, one smile, one word, one hug, one text, one call, they can all mean so much when it's from that special person.


Kamera: Canon EOS 1100 D              Motiv: Flicka, hav 

Det kan hända mycket på en månad.


Citat: Mycket mer än så, Sarah Dessen, s.262  Kamera: Canon EOS 1100 D  Motiv: 1. Utsikten vid havet, 2. Lycka, 3. Kompis vackra halsband, kors♥

Idag är det exakt en vecka sedan jag tog konfirmartionen. 
Tiden går verkligen jättefort just nu, önskar att den bara kunde sakta ner pytteyttelite. 
Kommer inte att ha tid att varken blogga eller svara på kommentarer från och med söndag(5/5-13). Hoppas ni kan stå ut med det. Idag är det en strålande dag! Blåser dock en hel del, men vi ska inte klaga..! ;)
Önskar er en fortsatt fin dag, kramis♥

Time just shows us who and what matters.


Valborg. 
Vilken dag alltså. Trodde först att vi skulle bli sex stycken, men i sista stund medddelade de att de inte kunde så det blev bara jag och Idis. Och även om det bara var vi två hade vi det sjuukt roligt(har inte skrattat så mycket på länge). Tillbringade valborg vid havet, och det var helt underbart♥ På kvällen tog vi med kameran ner och tog foton då det var solnedgång. Gick sen vidare till bålet som tyvärr inte kunde tändas. pga blåsten. Resten av kvällen hade vi det allmänt mysigt med läsk och snacks och film.
När vi vaknade nästa morgon lyste solen in och när jag gläntade på gardinen var det sommar utomhus.
Åt bullar till frukost och tog även med oss några ner till stranden och hade typ "picknick". Underbart♥ Åh vill bara tillbaka. Valborg 2013 kommer jag sent att glömma ♥