Julkalender på nätet!

Kommer om, exakt sju timmar, dra igång en julkalender på nätet! Kommer, om jag får tid till det, lägga upp bilder både på Instagram och bloggen! 
24 dagar, 24 bilder- spännande va? :D
Hade varit roligt om ni också ville haka på min idé! Hör gärna av er i såna fall, så att jag kan följa era julkalendrar också..! :D 
Min instagram: Instazemmez
NU KÖR VI♥

Vill ha vecka fyrtioåtta:

 
Kamera: Canon EOS 1100 D, Period: Sommaren 2013, Motiv: Fika i Danmark

Något som verkligen inte hade suttit fel just nu är en fika på ett utecafé på sommaren med en iskall, go cola♥

I heart you


He: So.. You have a crush? 
She: Hahaha no. 
Inside her: Yes yes yes. 

Frost


Kamera: Canon EOS 1100 D, Motiv: Frost i trädgården, Period: Tagna 25 November 2013 

Mah Weekend


Och så var ännu en underbar helg över. Söndag igen. 
I fredags träffades jag och Zozzo och mötte upp Johanna på stationen. Sedan gick vi till Subway och åt kvällsmat innan det blev dags för Cathing Fire(och nej, det heter inte "hungergames två"), som för övrigt var en myyycket bra film, ack vad jag älskar Suzanne Collins♥ Efter filmen tog vi bussen hem till mig där vi sov över. På morgonen stack vi till Zozzos skola där det i lördags var öppet hus. Åhh vilken underbar skola, klass och klasskamrater♥ Så glad att jag fick häga med och se hur hon har det på sin skola ^^ 
På kvällen såg jag på 1Dday vilket var en vääldigt härlig upplevelse, vilka härliga pöjkar♥♥
Idag åkte jag ut en sväng till stugan och gick en runda vid havet och hade en liten fotodag. När jag kom hem gick jag ut och gick en till runda och nu sitter jag här med datorn i knät och ska snart börja plugga(...-.-´). 
Ska försöka få ork/lust/tid till att blogga mer i veckorna, promise♥

This is me.


Kamera: Canon EOS 1100 D, Period: Hösten 2013, tagen igår 16/11-13

Älskade helg♥

Och så var det helg igen. Oj. 
Har väldigt mycket att göra men allt jag vill är att sova och vila ut mig inför den kommande veckan, så tyvärr sätter jag chillandet framför pluggandet just nu. Det kommer slå tillbaka på mig imorgon. Aja. 

Idag har varit en väldigt mysig dag. Var på Öppet hus på Campeon idag, känns verkliigen som rätt skola för mig. Eleverna är ambitiösa och vill något och lärarna kämpar för att alla ska trivas och nå sina mål(som jag förstod det som i alla fall). Stort plus till den skolan! 

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, se på en långfilm. Sedan måste jag såklart städa rummet också(...) men det är bara vardagssysslor ;) Hoppas ni får en fortsatt fin helg, xo♥

Gåsamiddag


- Fågel som fågel typ 

Idag är det Gåsamiddag eftersom det är farsdag. Har tyvärr rätt mycket plugg så kan inte ta det riktigt lika lugnt idag som jag gjorde igår. Suck. 
Men bara att bita ihop ^^ 
Ha en fin söndag och farsdag!♥

Helg!

Godmorgon godmorgon! 
Hoppas att ni har sovit gott och att er fredag var lika fin som min var.  Igår kväll åkte jag över till fina Sanna, där vi bl.a. gick en runda i skogen i mörker(mys) och bara pratade om allt mellan himmel och jord(underbart♥). Sedan åt vi en riktigt god kvällsmat(ja Sanna, it's true, och jag älskade såsen!), tittade på Idol ett tag och sedan såg vi på Grave Encounters som avslutning(lite dumt att ta det sist för jag blev toookrädd efteråt). När jag sen kom hem runt 20 i 12 så blev fallet så att jag blev ensam hemma, och efter den där filmen får man allvarligt talat panikångest, så jag satte mig och Skypade med finaste Ebba, och det var riktigt mysigt ^^ Definitift något jag måste göra om! 
 
Idag står det Gymnaiemässa på Schemat, ska till Helsingborgs Arena för första gången, där den håller till, så ska bli roligt! Kanske man ser någon utav er där? :) 
Hoppas verkligen att jag ska ha ett bestämt gymnasieval efter detta. 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, xo

Ny finess på bloggen


Vet inte om det är någon som har lagt märke till det men oavsett vad så tänkte jag ta upp det nu ändå, nämligen den nya finessen som kommit upp på bloggen sedan några veckor tillbaka. 
Till höger, i spalten, har det sedan ett tag tillbaka funnits lite olika bilder(från inlägg på bloggen). 
Om ni klickar på bilderna så blir de större(se bild 2 i inlägget), och för att komma tillbaka ska ni klicka på den förstorade bilden ni har uppe. 
Bilderna blir mycket bättre där än vad de blir i inläggen så jag älskar verkligen finessen! 
Om ni har tid och lust får ni gärna kolla in de! :) 
Kommer lägga till nya bilder efterhand, så att det finns massor med olika bilder som jag har tagit. På så sätt blir bloggen lite mer personlig :) Vad tycker ni om den nya finessen? Bra/ dålig? :)♥

"Vattnet måste kokas!"


Idag när jag skulle hem från skolan kom en man fram till mig och sade "Vattnet måste kokas! Man kan inte dricka det!" Detta visade sig sedan vara sant(exakt när han kom fram till mig lades en artikel upp om detta på Helsingborgs Dagblad). Så nu kan man inte dricka vattnet i HBG förrän man har kokat det i 100°C. 

För övrigt- Hej allihopa!
Det var ett tag sedan sist, jag har haft en heel del att stå i sedan vi sågs senast(julmarknad, shopping, bakning, övernattning, fest, gäster och ännu mer shopping). Idag drog skolan igång och vi var idag på gymnasiebesök på lite olika friskolor i stan. Jag själv var och besökte Procivitas och Johannes Hedbergs, Samhälle. Både var fina och verkade bra- men Procivitas var snäppet vassare. Kommer dock inte välja någon av de som det ser ut som i dagsläget. Lite annan allmänt information; deltar i NaNoWriMo 2013, något som är lika kul som vanligt. Har dock inte haft så mycket tid att skriva sedan det startade, men jag tar ikapp snart ;) 
Hoppas ni alla mår bra, vi hörs!♥