Sunday Challenge: Easter

Sunday Challenge är en utmaning där jag och Ebba varje söndag drar ett slumpmässigt tema som vi sedan ska tolka med hjälp av en bild vi själva tagit. Pågår i 6-12 månader. 

Vecka 17: 
Påsk. 
En högtid vi firat sedan flera hundra år tillbaka. En högtid som för oss samman; ung som gammal. 
När Ebba drog ordet påsk, tänkte jag genast "shit, vad ska jag välja för bild?". Egentligen är det inget svårt att tolka ordet, utan att välja rätt sorts bild. 
Efter många om och men blev det trots allt en bild på den fina och berömda påskbrasan, som vi gör varje påsk. 
Vi tar då massa bråten från våren (träd från höstens stormar och grenar som knäckts mm) och lägger det på hög ute på åkern. Sedan tänder vi eld på högen. Tadaa; påskbrasa. 
En stor höjdpunkt på påsken måste jag säga! ^^ 

Always


Läs-A-Lot: Påsk


För ungefär ett dygn sedan drog läs-a-lot-påsk igång, något som jag i år är ansvarig för, tillsammans med mina fina två kompisar Zozzo och Anna. Har alltid älskat läs-a-lot, en otroligt fiffig idé! 
Bloggen kommer vara lite sval under de här dagarna som detta pågår (slutar på lördag natt). Kommer kanske kika in lite då och då med tanke på att det är lov osv, men annars kommer jag endast fokusera på läsningen, skrivandet och att vara med kompisar. Hoppas ni har ett fint lov och att påsken blir mysig!♥
(och om ni också vill delta i Läs-a-lot, så finns det fler instruktioner här bl,a.) 

Hela världen i en bubbla


Spexfoto

Då var även mitt första spexfoto över! 
Tanken var att jag skulle vara Kathrine i TVD haha men det blev inte så bra.. x') 
Hade dock lockigt hår och smink på mig, något som inte syns på bilderna. Det dåliga är att jag fick stå högst upp så man ser inte att jag är utklädd hehe men men ;) 
Väldigt roligt att ha spex faktiskt! ^^ 
Ska ni ha något spex, ni som går i nian nu?:) 

Sunday Challenge: Break


Sunday Challenge är en utmaning där jag och Ebba varje söndag drar ett slumpmässigt tema som vi sedan ska tolka med hjälp av en bild vi själva tagit. Pågår i 6-12 månader. 

Vecka 14: 
Break. Lov. Ledighet. 
Först och främst tänker jag på påsklovet, som närmar sig i rasande fart, men även sommarlovet. 
Det alla mina lov har gemensamt är väl att jag försöker hitta på så mycket roligt som möjligt, och komma ikapp med läsningen, skrivandet och annat trevligt som skolan skrämt bort. 
Detta påsklovet har jag inte så mycket inplanerat, men jag ska i alla fall komma ikapp med serierna, mina böcker och självklart skrivandet också. 
Lov är så himal härliga, älskar de♥ 

Outtrigger


(rock)Var igår och såg på Outtrigger med Ida och Sanna, så sjukt grymma var de! 
Ångrar verkligen ingenting (förutom möjligtvis att jag inte köpte en signerad tröja, men som Ida sade: nu har vi en anledning att se de igen!). Trots att det var tidig kväll så var inte uppträdandet mindre bra- de levererade sjukt bra ändå! Tycker det är sjukt coolt att bandet kommer från min stad + att min bror gick i samma klass som gitarristen :3 

Utöver giget igår så ska jag träna nu och sedan iväg för att leta efter spexutklädnader. Ber er, snälla kom med förslag på vad man kan vara! Vill allra helst vara någon supercool karaktär- vet bara inte vem :/ 
Hade varit så OTROLIGT tacksam om ni hjälpte mig!♥ 
Peace out(rock)

Skratt är en del av livet

Citat: Rör mig inte, s.179 
Sommaren är här nu! 
Åtminstone senvåren! ;) Imorse var det alldeles mulet och grått men på eftermiddagen sprack det upp och solen kikade fram, så underbart! Jag och Sanna tog bussen ut till havet och käkade glass och godis mewhe. 
Tycker vi förtjänade det idag! Ska ut och springa efter kvällsmaten, saknar faktiskt träningen (trodde aldrig jag skulle säga det..!) Imorgon blir det konsert med Ida och Sanna, ska bli supermysigt! Fredag på köpet, wihoo!♥

Åska i april?!

Sol. Blåst. Åska. Hagel. Regn. 
Så har det sett ut de senaste 2 timmarna. Helt sjukt, början på april och det är redan åska?! 
Förra året, i slutet av april, kom snödropparna och då hoppade alla av lycka. Verkar som sommaren kommer snabbare än vad alla först trodde...