'Lonely, Vaguely Pedophilic Swing Set Seeks the Butts of Children'


För ett bra tag sedan tog jag bilden ovan, och tänkte egentligen inte riktigt på hur jag satte boken eller med vilken bakgrund. Men idag när jag kollar på bilden så inser jag, att bilden innehåller så mycket mer än bara en bok och en rostig pakethållare som bakgrund. 

Gungställningen som nämns i TFiOS är, för oss, en helt vanlig gungställning. Om vi hade gått förbi familjen Lancasters trädgård och sett den hade vi inte haft en aning vad den betytt för Hazel- eller för någon i hennes familj för den delen. 
I våra ögon är det en helt vanlig gundställning. 

Detsamma gäller cyklen på bilden. Det är cyklen som jag växt upp med och som jag lärde mig cykla på, många år tillbaka. Cyklen jag trillade med gång på gång, innan jag kunde cykla 2 meter utan att ens vingla.
Jag tänker på det ofta, hur en rostig cykel eller eller ett dött träd kan betyda så otroligt mycket för någon annan. Allt vi kollar på är en del av någons uppväxt, en del av deras liv. 
Jag vet inte ens varför jag tänker på det så ofta, men det är både en skrämmande och en fin tanke. Den där otända ciggen på asfalten eller den där nallen som sitter på en gren mitt ute i skogen har sin egen historia, något som betyder otroligt mycket för någon men som bara är ett vanligt föremål för oss andra. 
Tanken på detta tycker jag gör världen lite finare, eller vad säger ni?♥

Kommentarer
Anna säger:

Sjukt bra inlägg! Fick mig verkligen att börja tänka på ett nytt sätt! Har inte tänkt på det förut, men det är ju så himla sant! :)

2014-07-06 | 18:57:50
Bloggadress: http://bookshelf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback