Mina bidrag!


Bidrag 1 denna tävlingen;  http://blogofphoto.webblogg.se/2013/december/lucka-24-fototavling.html#comment , med tema jul eller vinter, där jag valde att skildra ordet vinter.  

Motivering till varför jag valde just den här bilden: 
Jag tycker att detta är en typisk vinterbild. Redan innan snön kommit kommer frosten, och egentligen hade man kunnat säga att frost är vanligare än snön i vintertid (iallafall i Skåne). Frost är också något oerhört vackert; som krackeleringar som sprider sig längs med rutorna på bilarna och skapar en ny varelse. Åh det är så himla fint med frost..! Jag tycker att frost är ett typiskt kännetäcken då det börjar gå mot vinter eller framförallt när det är vinter. Därför valde jag just en frostbild som bidrag 1.  


Bidrag 2 i denna tävlingen; http://fanniekarlssons.blogg.se/2013/december/jultavling.html#comment . 
Är med i tävlingen som jag länkar ovan, där man kan vinna ett valfritt smycke från Fyndvagnen. Reglerna är att lägga upp den bild som man tyker beskriver julen bäst. 

Varför tyker jag att den här bilden beskriver julen bäst? 
Vart vi än går i december månad finns det massor med fina juldekorationer längs gatorna, på torgen runt om i landet och även båtarna har blivit pyntade. Julen är nog för många pepparkakor, lussebullar och julgranar osv, och det är det även för mig, men för vissa andra kan kanske julen kännas långt bort, men då behöver man inte baka för att ens försöka få in julkänslan, utan man kan bara gå ner på stan så kommer det störtandes mot en; gemenskap, mysighet, ljus, jul jul och ännu mer julkänslor som överväldigar en. Förutom att det ger en underbara julkänslor är det fantastiskt fint också..! Så även om du bakar eller inte bakar, om du känner julkänsla eller bara vill att julen ska gå undan, så kommer julstämningen alltid finnas i staden där du bor. Det tror jag i alla fall! :)

Kommentarer
☆Z I N J A☆ säger:

hoppas du vinnner^^

2013-12-31 | 13:10:07
Bloggadress: http://zinja.blogg.se/
Emelie säger:

fina bild, gott nytt år fina du!!=)

2013-12-31 | 14:39:53
Bloggadress: http://nattstad.se/erikssonsmode
nna säger:

Fina bilder!

2013-12-31 | 15:33:44
Bloggadress: http://www.fames/jonnablads
a g n e s säger:

- hihi men tack sötnos, blir så glad!! ♥
det är väll klart mina underbara bloggläsare ska sprida och ta del av inlägget, därför jag skriver det ju!! :D om ni skriver ett liknande inlägg får ni gärna länka min blogg, absolut inget måste, bara om ni vill! :D

´jag ska ut ikväll men annars ska jag bara vara hemma :D har du en bra dag? x

2013-12-31 | 16:22:26
Bloggadress: http://agneshagelberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback