Last Day


Sista dagen hemma i Skåne, hemma i Sverige. 
Så himla sorgligt. Inatt lägger jag mig för sista gången på 3 veckor i min egna säng, mellan mitt egna täcke och mitt egna lakan på mina egna kuddar, som doftar trygghet. 
Sista dagen jag går på min gata på 3 veckor, sista gången på 3 veckor jag rör min dators tangenter. 
Och imorgon är sista gången jag vaknar upp från min säng på 21 dagar. 21 dagar. 
Känns overkligt. Imorgon går jag upp extra tidigt för att sedan sätta mig i bilen med min fina kompis till flygplatsen där vi möter upp våra 2 andra kompisar + resten av gänget vi ska åka med. 
Imorgon börjar mitt livs äventyr. 
For real. 

Packning

Om bara två dagar åker jag iväg till Brighton, England. 
Kan inte aalls fatta det, heelt sjukt! Packat hela dagen så nu är allt på plats förutom necessären och mina skor. 21 dar ska jag vara iväg, det är en hel del dagar.. Hoppas ni följer min resa med EF till England! 

Smultronställe

Hejsansvejsan alla blåbär där ute! Hoppas ni har det trevligt på era smultronställen runt om i Sverige!^^ Kom på att jag inte bloggat på väldigt länge och insåg även att jag hade Blogg.se appen i mobilen (!) så nu ligger jag här i hängmattan och lyssnar på sommarmusik och skriver detta blogginlägget. Hoppas ni har det lika fint som jag! Kramis💗
I will love you until infinity runs out

 

10 pers i ett 6 manna tält


Haft en underbar kväll med 9 andra personer från nian♥
Vi har grillat, tagit midnattsdopp, sovit i tält (sov och sov. Enda gången jag sov var på gräset utanför tältet..!) och sett soluppgången! Mycket fin helg jag sent kommer glömma♥

'Lonely, Vaguely Pedophilic Swing Set Seeks the Butts of Children'


För ett bra tag sedan tog jag bilden ovan, och tänkte egentligen inte riktigt på hur jag satte boken eller med vilken bakgrund. Men idag när jag kollar på bilden så inser jag, att bilden innehåller så mycket mer än bara en bok och en rostig pakethållare som bakgrund. 

Gungställningen som nämns i TFiOS är, för oss, en helt vanlig gungställning. Om vi hade gått förbi familjen Lancasters trädgård och sett den hade vi inte haft en aning vad den betytt för Hazel- eller för någon i hennes familj för den delen. 
I våra ögon är det en helt vanlig gundställning. 

Detsamma gäller cyklen på bilden. Det är cyklen som jag växt upp med och som jag lärde mig cykla på, många år tillbaka. Cyklen jag trillade med gång på gång, innan jag kunde cykla 2 meter utan att ens vingla.
Jag tänker på det ofta, hur en rostig cykel eller eller ett dött träd kan betyda så otroligt mycket för någon annan. Allt vi kollar på är en del av någons uppväxt, en del av deras liv. 
Jag vet inte ens varför jag tänker på det så ofta, men det är både en skrämmande och en fin tanke. Den där otända ciggen på asfalten eller den där nallen som sitter på en gren mitt ute i skogen har sin egen historia, något som betyder otroligt mycket för någon men som bara är ett vanligt föremål för oss andra. 
Tanken på detta tycker jag gör världen lite finare, eller vad säger ni?♥